Універсальне агентство з продажу авіаперевезеньУніверсальне агентство з продажу авіаперевезень
Forgot password?

Віза в Австрію

Основний список документів, необхідних для отримання туристичної візи:

  1. Закордонний паспорт з терміном дії мінімум 3 місяці після закінчення запланованої поїздки і з мінімум двома чистими сторінками для візи.
  2. Всі наявні дійсні закордонні паспорти, а також ті, термін дії яких закінчився.
  3. Оригінал і копія внутрішнього паспорта.
  4. Страховий поліс з покриттям 30 000 євро.
  5. Для дітей до 18 років, яких супроводжує хтось один з батьків або третя особа, додатково надаються: нотаріально завірений дозвіл на виїзд дитини від батька / матері (оригінал), а також копія внутрішнього і закордонного паспорта батька / матері, який /-а  не подорожують разом з дитиною; або судове рішення про передачу прав на дитину одному з батьків; або свідоцтво про смерть одного з батьків; або довідка про те, що мати самостійно виховує дитину.
  6. Свідоцтво про народження дитини в оригіналі.
  7. Підтвердження про достатнє фінансове забезпечення: довідка з банку з рухом коштів за останні три місяці. При відсутності власних коштів надається гарантійне зобов’язання від іншої людини з України.
  8. Для найманих працівників: довідка з місця роботи на фірмовому бланку в оригіналі (в довідці вказується: номер телефону та адресу організації, середня заробітна плата за останні шість місяців, стаж роботи в даній установі).
  • для приватних підприємців: підтвердження про реєстрацію підприємства або останній звіт про сплату єдиного податку
  • для школярів / студентів: довідка з навчального закладу про навчання в ньому і дозволу на відсутність під час навчального процесу (не потрібно під час подорожі школярів в ході офіційних канікул).
  • для пенсіонерів: пенсійне посвідчення.
  • для безробітних: власноруч складене пояснення про власний фінансовий стан.
  • альтернативний варіант: підтвердження майна (нерухомості, наявність транспортного засобу або ін.).

Всі документи, складені українською або російською мовою повинні бути перекладені на англійську чи німецьку (довільний переклад).

Вартість інформаційно-консультаційних послуг агентства з візової підтримки становить 30 євро / чол. *

* Додатково оплачується консульський збір.

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!