Універсальне агентство з продажу авіаперевезеньУніверсальне агентство з продажу авіаперевезень
Forgot password?

Візи до Німеччини

Основний список документів, необхідних для отримання туристичної візи:

Дві нещодавньо зроблені кольорові фотографії (35мм х 45мм) паспортного зразка на світлому фоні.
Закордонний паспорт, термін дії якого повинен бути не менше 3 місяців після запланованої дати повернення, а також мати хоча б дві чисті сторінки для візи. Якщо у Вас два або більше закордонних паспортів, потрібно надати всі.
Внутрішній паспорт.
Страховий поліс з покриттям 30 000 євро.
Бронювання готелю на весь період подорожі.
Бронювання квитків на літак / автобус в обидві сторони, якщо Ви подорожуєте автомобілем – копію зеленої карти на період поїздки, водійських прав і техпаспорта.
Підтвердження фінансового забезпечення заявника:
– Актуальні виписки з банківського рахунку з інформацією про рух коштів за останні 3 місяці (довідки з банку про стан рахунку без виписок про рух коштів не приймаються)

– або Виписка з карткового рахунку, відкритого в одній із філій ПроКредит банку із залишком коштів, які будуть у Вашому розпорядженні протягом дії візи (лише при оформленні віз з одноразовим в ‘їздом; як правило, в розмірі з розрахунку 45 євро на добу на одну людину.).

  • Для найманих працівників:

– нещодавно видана довідка з місця роботи, де вказано дата прийому на роботу, посаду, заробітню плату, причина і термін відсутності.

– Довідка з Державної податкової адміністрації за місцем реєстрації про джерела отримання доходів (необхідно подати лише, якщо протягом останніх 3-х років не видавалась Шенгенська віза).

  • Для приватних підприємців (оригінал і копія кожного документу):

– Документ про реєстрацію Вашого підприємства (необхідно подати лише, якщо протягом останніх 3-х років не видавалась Шенгенська віза);

– Довідка про рух коштів на рахунку Вашого підприємства за останні 3 місяці (необхідно подати лише, якщо протягом останніх 3-х років не видавалась Шенгенська віза);

– Довідка з Державної податкової адміністрації за місцем реєстрації Вашого підприємства про податки та джерела отримання доходів.

  • Якщо неможливо подати іншого документа:

– Підтвердження про майнову власність (оригінал і копія), якщо є в наявності;

– Довідка з ЖЕКу з даними про осіб, які проживають разом із Вами (форма № 3);

  • Студентам потрібно надати копію студентського квитка і довідку з університету, з дозволом бути відсутнім на заняттях.
  • Пенсіонерам необхідно надати копію пенсійного посвідчення.

 

  • Для неповнолітніх, що їдуть без супроводу батьків:
  • оригінал і копія нотаріально засвідченого дозволу від батьків на виїзд дитини;
  • оригінал і копія свідоцтва про народження;
  • копії внутрішніх паспортів батьків.

Вартість інформаційно-консультаційних послуг агентства з візової підтримки становить 30 евро/чел.*

* Додатково оплачується консульський збір

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!