Універсальне агентство з продажу авіаперевезеньУніверсальне агентство з продажу авіаперевезень
Forgot password?

Віза в Сінгапур

Необхідні документи для оформлення візи в Сінгапур:
• Якісна скан- копія 1-го розвороту закордонного паспорта з терміном дії не менше 6 місяців до закінчення на момент повернення в Україну;
• Якісна скан- копія кольорової фотографії 3,5х4,5 (80% обличчя) на білому фоні. Нещодавно зроблена;
• Анкетні дані

Зверніть увагу: Департамент Міграції та Контролю Сінгапуру залишає за собою право вимагати будь-які інші додаткові документи.

Терміни і вартість оформлення візи в Сінгапур:

ТИП ВІЗИ ТЕРМІН ОФОРМЛЕННЯ ВАРТІСТЬ
Мульти віза
Коридор 2 місяці
Термін перебування до 30 днів
4- 5 робочих днів 120 usd

* У вартість включено послуги агентства і консульський збір, вартість у гривнях визначається комерційним курсом на момент оплати послуги

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!