Універсальне агентство з продажу авіаперевезеньУніверсальне агентство з продажу авіаперевезень
Forgot password?

Віза в Іспанію

Основний список документів, необхідних для отримання туристичної візи:

  1. 1. Фотографія паспортного формату 3,5 * 4,5 см.
  2. 2. Закордонний паспорт з мінімальним терміном дії понад три місяці з дати повернення
  3. 3. Інші діючі закордонні паспорти (за наявності) в оригіналі
  4. 4. Паспорт громадянина України
  5. 5. Бронювання готелю та інших орендованих приміщень+підтвердження бронювання квитків
  6. 6. Медичний страховий поліс з покриттям 30 тис. євро
  7. 7. Докази укорінення в Україні
    7,1. Працюючі громадяни повинні надати довідку з місця роботи від роботодавця на фірмовому бланку з посиланням на реєстраційний номер, контактна адреса та прізвище особи яким була підписана довідка. У довідці вказується:

a) дата початку трудових відносин;

б) посада в компанії;

в) Заробітна плата за останні шість місяців;

г) Тривалість відсутності на роботі;

7,2. Підприємці та незалежні працівники

a) Свідоцтво про реєстрацію компанії.

б) Остання податкова декларація.

7,3. Безробітні

Безробітні подають особисто написану заяву з датою і підписом, в якій пояснюють своє фінансове становище в даний час і вказують на інше укорінення в Україні (сімейні відносини, майно, транспортні засоби та ін.).

7,4. Пенсіонери

Kопія пенсійного посвідчення і довідка з Пенсійного фонду про нарахування пенсії за останні 6 місяців

7,5. Студенти та учні

Довідка з університету або школи, в якій вказані дані заявника, курс або клас, і період запланованої відсутності.

7,6. Інші категорії громадян

Всі заявники за власним бажанням можуть подавати будь-які інші документи, які підтверджують їхнє укорінення в Україні, наприклад, свідоцтво про право власності на нерухомість

8. Фінансове забезпечення:

а) Виписка з банківського рахунку (з інформацією про всі банківські операції мінімум за останні 3 місяці); або

б) копія кредитної картки (сторона з прізвищем та ім’ям заявника) разом з чеком з банкомату, на якій зазначений баланс на рахунку.

8,1 ГАРАНТІЯ ВІД УКРАЇНСЬКОЇ СТОРОНИ (ОПІКУН/СПОНСОР)

Виключно заявниками може бути подано заяву про їх фінансування третіми особами в Україні, які мають з заявником будь-які родинні зв ‘язки. Заява має бути підписана особою, яка бере на себе фінансове забезпечення, в тексті заяви повинно бути чітко вказано, що ця особа бере на себе обов ‘язки згідно з наказом PRE / 1282/2007 щодо фінансових коштів для перебування в Іспанії. Спонсор повинен надати документи, які доводять здатність фінансового забезпечення.

9. Неповнолітні

Неповнолітні, які їдуть в Іспанію самостійно або в супроводі тільки одного з батьків, повинні пред’явити:

а) оригінал нотаріально засвідченого дозволу від батьків або опікунів, в якому чітко зазначені дати поїздки.

б) свідоцтво про народження дитини.

в) ксерокопія паспортів батьків або опікунів.

Вартість інформаційно-консультаційних послуг агентства з візової підтримки становить 30 євро / люд.

* Додатково оплачується консульський збір

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!