Універсальне агентство з продажу авіаперевезеньУніверсальне агентство з продажу авіаперевезень
Forgot password?

Віза в Грецію

Основний список документів, необхідних для отримання туристичної візи:

1. Одна кольорова фотографія 3,5 * 4,5 см

2. Закордонний паспорт. Повинен бути дійсним як мінімум 3 місяці після запланованої поїздки. У паспорті повинні бути 2 чисті сторінки з позначкою “візи”. Заявник повинен подати оригінали всіх діючих на даний момент закордонних паспортів; якщо можливо, то додатково подаються старі паспорти, термін дії яких закінчився не раніше 3 років тому.

3. Внутрішній паспорт

4. Поліс медичного страхування з покриттям 30 000 євро

5. Для неповнолітніх заявників:

5,1. Нотаріальний дозвіл на виїзд за кордон від одного / обох батьків, що не подорожують з дитиною, тільки в оригіналі.

5,2. Якщо неповнолітній одного опікуна, необхідно надати: свідоцтво про народження, рішення суду про позбавлення батьківських прав, свідоцтво про смерть або інший документ, що засвідчує факт відсутності інших опікунів. Якщо мати має право на опіку відповідно до ст. 135 Сімейного кодексу України, необхідно надати довідку з РАЦСу про те, що мати виховує дитину самостійно відповідно до ст. 135 Сімейного кодексу України.

5,3. Копії всіх заповнених сторінок закордонних і внутрішніх паспортів обох батьків.

5,4. Свідоцтво про народження – оригінал і копія.

5,5. Довідки з роботи та фінансові документи обох батьків.

6. Квитки і проживання.

6,1. Бронювання квитків та готелю.

6,2. Якщо заявники орендують яхту, необхідно надати: договір про оренду яхти, чек про оплату яхти, список всіх, хто буде подорожувати на яхті під час круїзу, включаючи екіпаж.

7. Підтвердження зайнятості

7,1. Для найманих працівників: довідка з місця роботи із зазначенням посади, дати прийняття на роботу, заробітної плати за останні 6 місяців і періоду відпустки,

7,2. Для приватних підприємців:

– Копія свідоцтва про реєстрацію підприємства заявника;

– Оригінал довідки про рух коштів на рахунку підприємства заявника за останні 3 місяці;

– Оригінал довідки від Державної податкової адміністрації за місцем реєстрації підприємства заявника про сплату єдиного податку.

7,3. Для пенсіонерів: пенсійне посвідчення, довідка про пенсійні нарахування за останні 6 місяців,

7,4. Для школярів: оригінал довідки з місця навчання, в якій зазначено, що вона видана для подання в Посольство Греції.

7,5. Для студентів:

– довідка з місця навчання із зазначенням факультету, курсу навчання і дати закінчення навчання, а також того, що довідка видається для Посольства Греції в Україні;

– Копія студентського квитка, завірена університетом;

– Копія залікової книжки, завірена університетом.

8. Підтвердження платоспроможності:

8,1. Довідка з банку про рух коштів за останні 3 місяці і кінцевим балансом та копія банківської карти. Заявник також може надати документи про право власності на рухоме і нерухоме майно як додаткові докази платоспроможності.

Мінімальна сума коштів на рахунку – 50 євро в розрахунку на добу в Греції на одну людину.

8,2. Спонсорство

Пов ‘язані витрати можуть бути відшкодовані запрошуючою або третьою стороною.

Документ, що підтверджує намір третьої сторони покрити витрати на подорож, має бути завірений нотаріально та підкріплений документами щодо платоспроможності гаранта. Спонсорський лист для членів сім ‘ї (чоловік, дружина, діти) за наявності документів, що підтверджують родинні зв’ язки (свідоцтво про шлюб, свідоцтво про народження), може бути написаний у вільній формі від руки або в друкованому варіанті, на Ваш розсуд. Спонсорський лист повинен доповнюватися копією інформаційної сторінки внутрішнього або закордонного паспорта та довідками, які підтверджують платоспроможність спонсора (довідка з місця роботи із випискою по зарплаті за останні 6 місяців, довідка з банку про рух грошових коштів за останні 3 місяці).

Вартість інформаційно-консультаційних послуг агентства з візової підтримки становить 30 евро/чел.*

* Додатково оплачується консульський збір

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!