Універсальне агентство з продажу авіаперевезеньУніверсальне агентство з продажу авіаперевезень
Forgot password?

Віза в Бельгію

Основний список документів, необхідних для отримання туристичної візи:

  1. Закордонний паспорт, термін дії якого на три місяці перевищує термін дії візи.
  2. Внутрішній паспорт.
  3. 1 нещодавно зроблена фотографія 3,5х4,5 см. на білому тлі.
  4. Бронювання готелю з підтвердженням передоплати або підтвердження того, що ви будете проживати у приватної особи і т.д.
  5. Фінансове забезпечення – деталізована банківська виписка про стан рахунку за останні 3 місяці.
  6. Підтвердження бронювання квитків в обидва кінці.
  7. Страховий поліс з покриттям 30 000 євро.
  8. Довідка з місця роботи, в якій вказано посаду, заробітню плату і фразу, що за заявником зберігаються заробітня плата і робоче місце на період подорожі до Бельгії.
  • У разі, якщо заявник є приватним підприємцем, потрібно надати копію свідоцтва про державну реєстрацію приватного підприємства.
  • У разі, якщо заявник є пенсіонером, потрібно надати копію пенсійного посвідчення.
  • У разі, якщо заявник навчається, потрібно надати оригінал довідки з університету / школи.

Всі документи, надані українською або російською мовою повинні бути перекладені на англійську, нідерландську, німецьку або французьку мову (довільний переклад).

ПРИМІТКА

Неповнолітні діти, які подорожують самі або у супроводі інших осіб (батьків), повинні надавати дозвіл від батьків або законних опікунів на поїздку за кордон. Даний дозвіл повинен бути завірений апостилем. Неповнолітні діти, які подорожують у супроводі одного з батьків, також повинні надавати дозвіл від матері або батька, які не подорожують. Цей документ також повинен бути завірений апостилем.

Вартість інформаційно-консультаційних послуг агентства з візової підтримки становить 30 євро / чол. *

* Додатково оплачується консульський збір

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!